10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt i august

Månedens ansatt i august 2017 på Halden Storsenter

 

Butikk: Ark

Navn: Cathrine Kristiansen

  

Om selger:

Cathrine Kristiansen har jobbet på Halden Storsenter siden 2012 og i Ark de siste tre årene. Hun begynte som selger i Ark og har nylig blitt butikksjef. Cathrine sier at det er hennes lidenskap for bøker som har ført til at hun vil jobbe hos Ark. Hun beskriver seg selv som utadvendt og en som elsker bøker, derfor trives hun godt som butikksjef hos Ark. Hun sier at hun liker at hun kan inspirere og formidle bøker med kunder – unge og gamle – i hverdagen. Hun trives med å yte god kundeservice og liker å slå av en prat med sine kunder. Cathrine liker å tegne og er hobbyfotograf. Hun drømmer en dag om å illustrere en barnebok. En av hennes bestevenninner har lyst å skrive en slik bok, så Cathrine har jobb som illustratør om hun vil. 

 

Begrunnelse:

En tidlig ettermiddag besøkte jeg Ark på Halden Storsenter. Jeg var ute etter en gave til min datter som er glad i å lese, og håpet at noen i butikken kunne veilede meg til rett kjøp. Cathrine ga meg et vennlig blikk og sa «hei» nesten med en gang jeg kom inn i butikken. Hun spurte om jeg var ute etter noe spesielt. Cathrine tok utfordringen med et smil om munnen og stilte meg et par spørsmål før hun begynte å vise meg bøker. Hun fortalte om flere serier som var populære hos hennes kunder. Jeg opplevde Cathrine som en trygg, rolig og selvsikker selger. Hun var flink til å lytte til mine ønsker og kom med flere gode forslag. Hun hadde mye kunnskap om de bøkene hun viste meg, og forsøkte å få til et salg på en naturlig måte. Hun stilte flere spørsmål underveis for å høre om forslagene var gode. Dette satt jeg pris på. Hun virket genuint interessert i å finne en fin gave som jeg kunne gi, og jeg var imponert over hvor flink hun var til å sette seg inn i mine ønsker og behov.

Kunnskapen og hennes blide personlighet gjorde at Cathrine skilte seg ut denne dagen, og gjorde henne til en verdig vinner av månedens ansatt på Halden Storsenter. Cathrine var en utrolig flott ambassadør for både butikken hun jobber i, og produktene de selger.

Gratulerer Cathrine! Dette fortjente du virkelig! Jeg kommer og kjøper en bokserie til min datter hos deg.

Diplom månedens ansatt Halden aug 2017

Kåringen er utført av Ukjent Kunde.

Publisert: 01.09.2017 07:00