10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Månedens ansatt i februar

Begrunnelse for valg:

"Jeg kom inn i butikken og ble sett med en gang, selgeren stod bak og pakket opp varer. Hun la fra seg varene og kom ut på gulvet for å hjelpe.

Umiddelbart fløt samtalen bra, og selgeren stilte gode spørsmål for å avdekke mine behov, samt lyttet godt til det jeg hadde av ønsker.  Henrikke anbefalte meg deretter produkter med entusiasme, og viste god produktkunnskap. Hun anbefalte et produkt hun selv hadde gode erfaringer med, og som hun hadde fått gode tilbakemeldinger fra andre kunder på. Dette produktets egenskaper stemte godt med de ønskene jeg hadde oppgitt. Jeg ble overbevist!

Hele tiden hadde Henrikke god øyekontakt og smilte. Hun hadde blikket med seg og klarte på en utmerket måte å følge opp flere kunder samtidig. Hennes positiv utstråling og oppriktige engasjement da hun fortalte om varene, gjorde dette til en svært god opplevelse. 

Jeg vil uten tvil gå til denne damen for å handle, og kommer til å anbefale butikken til andre.

Takk for en god opplevelse Henrikke!"

Resized_2.jpg

Litt om selgeren 

Den heldige, men velfortjente, vinneren av månedens ansatt på Halden Storsenter i Februar 2017 er Henrikke Paulsen fra Vita.

Henrikke er franchisetaker og daglig leder på Vita Halden Storsenter.  Hun har jobbet på senteret i 12 år, og de siste 4 årene har hun drevet Vita-butikken. Kundeservice er det hun brenner for,  og hun setter kvaliteten på servicen høyt. Henrikke trives godt i jobben sin og drømmer om å en dag drive en større Vita-butikk. 

Gleden var stor da jeg kom tilbake til butikken og fortalte at hun var kåret til månedens ansatt på senteret. Hun ble rørt og kjempeglad over en sånn utmerkelse. Da jeg var på besøk var også Henrikkes sjef der, hun var helt enig med meg i valget, og hadde bare godt å si om den dyktige medarbeideren sin.

Skjermbilde 2017-03-06 kl. 13.14.45

Publisert: 06.03.2017 13:31